Skip to content

BOOK SIRI NOW

Retningslinjer for angrerett

VED MOTTAK AV PRODUKTENE

Dersom produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler, må du snarest mulig og innen rimelig tid ta kontakt med oss på ordre@gleding.no.

ANGRERETT

Angrerettloven gir deg rett til å angre kjøpet ditt. Angreretten forutsetter at du senest innen 14 dager etter at du mottar leveransen kontakter oss på epost: ordre@gleding.no og gir beskjed om at du ønsker å benytte deg av angreretten. Du vil da få beskjed om hvor produktene skal returneres. For at angreretten skal gjelde, må produktet være i den stand du mottok det. Eventuell returforsendelse må betales av deg. Du har ansvaret for at produktet er forsvarlig pakket for returtransport. Om deler av en bestilling blir returnert refunderes prisen på produktene som dette gjelder. Refusjonen skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet i retur. Mer informasjon og angreskjema finner du her.

UAVHENTEDE PAKKER

Dersom du ikke henter pakken på utleveringsstedet innen fristen (som regel 14 dager), vil varene bli sendt i retur til oss. Du har da ikke benyttet deg av angreretten din i henhold til Angrerettloven og du er ansvarlig for kjøpet du har gjort. Vi sender gjerne pakken på nytt, men du vil bli belastet kr. 150,- for ekstra fraktkostnader. 

 

Takk for handelen og for at du bidrar til å gjøre Norge til verdens vennligste land!